İZMİR / BERGAMA - Bergama Bakırçay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Rahim ŞİMŞEK - Müdür

04.08.1969 Erzurum/Olur doğumludur. İlk, ortaokul ve lise eğitimini Oltu´da tamamlamıştır.  1985 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Metalişleri Öğretmenliği alanına kayıt yaptırmış ve 1989 yılında mezun olmuştur. 1990 yılında Kocaeli/Karamürsel ilçesinde öğretmenliğe başlamış olup 1994 yılında Erzurum/Oltu ilçesi Endüstri Meslek Lisesine öğretmen olarak atanmıştır. Aynı okulda bölüm şefliği ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2007 yılında İzmir/Bergama ilçesine tayin olmuştur. 2010 yılında Bergama Mesleki Eğitim Merkezinde müdür yardımcısı olarak göreve başlamış olup, yine 2010 yılı içerisinde Bergama Mesleki Eğitim Merkezine müdür olarak atanmıştır. 2019 yılında 8 yıllık görev süresinin dolması nedeni ile Bergama Bakırçay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine müdür olarak atanmıştır. Halen görevine devam etmekte olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.