İZMİR / BERGAMA - Bergama Bakırçay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Tubitak 4006 Bilim Fuarı

Nis

17 Nisan 2024 Çarşamba günü startını verdiğimiz ve uzunca bir süredir emek sarfeden öğrencilerimizin çalışmalarının sergilendiği Tubitak 4006 Bilim Fuarı etkinliğimizde ayrıca ilçemiz ortaokul 8.sınıf öğrencilerine Alan Öğretmenlerimiz tarafından Alan Tanıtımı da yapılmıştır. Ziyaretlerinden ötürü başta Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem ULUS' a, Şube Müdürlerimize, çeşitli okullarımızdan öğrencileriyle birlikte katılım gösteren okul müdür, müdür yardımcıları, öğretmen ve öğrencilerine; katkılarından ötürü Bergama Belediyesi'ne, Bergama Fen İşleri Müdürlüğü'ne ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne; emeklerinden ötürü de okulumuz öğretmen ve öğrencilerine teşekkürü bir borç biliriz. Bakırçay M.T.A.L.

Not: Etkinliğimiz 19 Nisan 2024 Cuma günü son bulacaktır.

Nis

17-19 NİSAN 2024' TE GERÇEKLEŞECEK OLAN TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI ŞENLİĞİMİZE TÜM VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN YANI SIRA TÜM BERGAMALILAR DAVETLİDİR. KATILIMLARINIZ ÇALIŞMALARINI SERGİLEYECEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ MUTLU EDECEK OLMAKLA  BİRLİKTE BİZLERİ DE  ONURLANDIRACAKTIR. Bakırçay M.T.A.L Ailesi.