İZMİR / BERGAMA - Bergama Bakırçay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Deneyap Teknoloji Atölyeleri Başvuruları için Son Tarih 25 Mart 2024 Pazartesi

Ülkemizin teknoloji alanında gelişimini ivmelendirmek amacıyla, Cumhurbaşkanlığımızın ilk 100 günlük İcraat Programı çerçevesinde, 81 İlde 100 Deneyap Teknoloji Atölyesi kurulmasına yönelik olarak, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı arasında önemli bir iş birliği tesis edilmiş olup, Türkiye’de gençlerin, özellikle teknoloji alanında gelişimlerine katkı sağlayan bu dört önemli kurumun katkıları ile Deneyap Teknoloji Atölyeleri projesi hayata geçirilmiştir. Bu bağlamda; 81 ilde geleceğin teknoloji yıldızlarını aramak amacıyla çağrıya çıkan “Deneyap Teknoloji Atölyeleri” ne öğrenci başvuruları 25 Mart 2024 tarihine kadar yapılabilecektir. Başvuruyu sadece 9. Sınıf Öğrencilerimiz yapabileceklerdir.  Öğrenciler ve veliler süreç hakkında ayrıntılı bilgiye erişebilmek adına www.deneyap.org internet sayfasını ziyaret edebilir. Ayrıca; “Deneyap Teknoloji Atölyelerine Nasıl Başvurulur?” başlıklı videoya http://meb.ai/LXSrLc adresi üzerinden ulaşılabilir.

Tüm 9. Sınıf Öğrenci ve Velilerimize duyurulur!

21-03-2024

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 10:35 - Görüntülenme: 32